promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Figyelem, 3 vármegye felhőszakadást kaphat a nyakába - részletes időjárás-előrejelzés

Figyelem, 3 vármegye felhőszakadást kaphat a nyakába - részletes időjárás-előrejelzés

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions

Ilyen idő közeledik felénk most.

Az elmúlt napokban nagyon sűrűn volt részünk igazi kánikulában, az elmúlt hetek pedig nagyon melegben teltek, így pedig nem csoda, hogy mindenki arra kíváncsi, hogy mikor és hol csap majd le a csapadék hazánk területére, hol kaphatunk a nyakunkba záporokat és zivatarokat, netalán hol jönnek majd intenzívebb zivatarok, hol kapunk a nyakunkba felhőszakadást az elkövetkező időszakban.

Mit mond a figyelmeztető előrejelzés?

A HungaroMet figyelmeztető előrejelzése szerint három helyen helyen jöhet felhőszakadás Magyarországon, három helyet jelöltek meg a térképen. Nógrád vármegyét, Heves vármegyét és Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyét. Kedden tehát a jelenlegi meteorológiai előrejelzések szerint ezekben a vármegyékben jöhet felhőszakadás.

Zivatar miatt viszont három vármegye kivételével az egész ország területe citromsárgában áll.

Kivétel: Győr-Moson-Sopron, Veszprém és Somogy vármegyék

Arról pedig a HungaroMet videós-térképes előrejelzésében tudtok bővebben is tájékozódni, hogy pontosan milyen idő vár ránk majd az ország egyes részein, hány fokokat mérhetünk az egyes országrészekben. A HungaroMet időjárása pedig kitekintést ad nekünk arra is, hogy az elkövetkező napokban milyen időjárási trendek következhetnek majd sorban Magyarország területén.

Érdemes tehát tájékozódni a videóból, hiszen rengeteg hasznos információt láthattok majd benne.