promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége, jön a hidegfront és a lehűlés hazánkban, ekkor számíthatunk rá - részletes időjárás-előrejelzés

Itt a vége, jön a hidegfront és a lehűlés hazánkban, ekkor számíthatunk rá - részletes időjárás-előrejelzés

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions

Ilyen időjárás következhet majd az elkövetkező napokban.

Megszokhattuk már az elmúlt hetekben, hogy a meleg és a nagyon meleg időjárás mellé olykor csatlakozik egy kis csapadék is, zivatarok és záporok formájában csaphatnak le néhány helyen az országban. Megéri tájékozódni, hiszen a HungaroMet figyelmeztető előrejelzéseket gyűjtő oldalán azt is láthatjuk térképre vetítve, hogy a jelenlegi előrejelzések szerint hol jöhetnek hazánk területén záporok és zivatarok majd.

A figyelmeztető előrejelzéseket gyűjtő oldalán arról is értesülhetünk, hogy zivatar hol várható az országban előreláthatólag a mostani számítások szerint. Nos, ha a zivatarok miatti figyelmeztetéseket nézzük, akkor a térkép azt mutatja, hogy az egész országban lehetnek.

Felhőszakadás miatt viszont csak kilenc vármegyére figyelmeztet a HungaroMet térképe, ezeken a területeken intenzív záporokból, zivatarokból rövid idő alatt 25-30 mm-t meghaladó csapadék hullhat.

Pest vármegye, Baranya vármegye, Bács-Kiskun vármegye, Csongrád-Csanád vármegye, Fejér vármegye, Komárom-Esztergom vármegye, Heves vármegye, Nógrád vármegye, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye és Tolna vármegye

Közben pedig a hét közepén érkezik egy hidegfront is lehűléssel egyetemben, a további részletekről pedig a HungaroMet videójából lehet részletesebben is tájékozódni, mindent térképre vetítve is láthattok, tehát azt is láthatjátok, hogy mi következik majd a ti lakóhelyeteken az időjárás változását tekintve.

Hiszen előtte még jön a melegedés.

Íme a videó: