promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Figyelem, hűsítő csapadék robog, négy vármegye figyelmeztetést kapott - részletes időjárás-előrejelzés

Figyelem, hűsítő csapadék robog, négy vármegye figyelmeztetést kapott - részletes időjárás-előrejelzés

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions

Ilyen időre lehet számítani majd.

Az elmúlt napokban ismét nagyon meleg volt, nem csoda tehát, hogy mindenki a megváltóként a fejünkre hulló kis esőcseppeket várja, hogy néhanapján azért érkezzenek. Így pedig nagyon sokan pörgetik, hogy éppen milyen időjárásban lehet majd részünk Magyarországon az elkövetkező időszakban, sokan már rögtön a HungaroMet figyelmeztető előrejelzéseket gyűjtő oldalára mennek, hiszen itt napokkal előre is láthatunk előrejelzéseket, természetesen a mostani előrejelzéseket tekintve, szóval ezek változhatnak.

Jelenleg a figyelmeztető előrejelzés elsősorban a meleg miatt figyelmeztet minket. Két vármegye is vörösban áll, ide azt jelzik, hogy a napi középhőmérséklet 29 °C felett alakulhat. Csongrád-Csanád vármegyére és Bács-Kiskun vármegyére jelzi ezt a figyelmeztető előrejelzés.

Ám arról is olvashatunk, hogy zivatarok is jöhetnek az országban.

Négy vármegye érintett.

Négy vármegyénél jelez egyelőre a figyelmeztető-előrejelzésen a térkép.

Vas vármegye, Somogy vármegye, Zala vármegye és Baranya vármegye esetén olvashatjuk, hogy zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat.

Itt pedig megnézhetitek a videós időjárás-előrejelzésen azt is, hogy mi vár rátok pontosan az ország egyes részein, az egyes régiókban és vármegyékben, milyen fokokat lehet majd mérni az elkövetkező napokban: