promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kimondták a meteorológusok, hogy mi tart felénk, a fél ország hallani akarta már ezt - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ideje tájékozódni az időjárást tekintve, hiszen változások előtt állunk ismét.

Meglehetősen változatosan alakult az elmúlt pár nap a héten, így mindenféle időjárási jelenségben részünk lehetett. Záporok és zivatarok is képviseltették magukat, miközben tényleg igazi nyári meleg volt az ország nagy részén. Ám előfordultak olyan helyek is, ahol kicsit lecsökkent a hőmérséklet néhány napon a héten. A hétvége felé közelítve azonban egyre fontosabbak lesznek az időjárás-előrejelzések/időjárá-jelentések, hiszen sokan már tervezik a nagy programot, és nagyon sokan már készülnek az év csúcspontjának is számító nagy nyári nyaralásra.

Mi következik majd ezek után Magyarországon?

A HungaroMet a videós előrejelzésnek már egy olyan címet adott, amely sok embert felcsigáz azonnal.

"Hőség előtt"

Egyre melegebb léghullámok érkeznek majd hazánk fölé, így pedig a meteorológusok előrejelzése szerint a hétvégére beköszönt már a kánikula is. Mivel pedig hőhullám előtt állunk, így érdemes jól átszőzzetetni a lakást, ugyanis napról napra melegebb lesz majd hazánk területén.

Nyugat és délnyugat felől érkezik majd egyre szárazabb és melegebb levegő, és ennek hatására vasárnap már a 35 fokot is meghaladhatja a csúcsérték az ország egyes helyein. A HungaroMet térképes előrejelzésén pedig azt is láthatjátok térképre vetítve, hogy az ország egyes részein hány fokot mérhetünk majd az ország egyes részein.

Itt láthatjátok is a térképes előrejelzést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás