promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt az újabb fordulat az időjárásban, már most készülhetünk - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő jöhet majd az elkövetkező napokban.

Ilyen időre lehet majd kilátás az elkövetkező napokban Magyarországon a meteorológusok mai előrejelzése szerint. Az elmúlt napokban perszelő hőség volt, ám előtte meglehetősen sok csapadék is volt, így most érdekes lehet, hogy mi következik majd ilyen előzmények után. A HungaroMet előrejelzései szerint hétfőn egy anticiklon lesz majd felettünk átmenetileg, ennek hatására pedig megnyugszik majd a légkör.

Ám, újabb csapadékos időszak következhet majd a meteorológusok szerint.

Méghozzá keddtől.

Hétfőn átmenetileg tehát megnyugszik majd az ég felettünk, megnyugszik az időjárás. Kevés felhő lesz majd felettünk, nem várható csapadék, egyúttal pedig sokat süt majd a nap. Keddtől kezdve azonban növekvő eséllyel lehet majd újra zivatarokra számítani hazánk területén. A korábban csapadékot okozó frontrendszer már elhagyta Magyarország területét, eltávolodott.

A levegő 26 és 31 fok közé melegedik majd fel az ország egyes területein. A HungaroMet térképes előrejelzésén pedig láthatjátok hazánk térképre vetítve is a számokat, hogy az ország egyes részein pontosan hány fokot mérhetünk majd. Így megnézhetitek a térképen, hogy a ti lakóhelyeteken milyen idő várható majd a nap folyamán hétfőn.

Kedden pár fokkal emelkedhet a hőmérséklet, de kialakulhatnak már zivatarok is ezekben az országrészekben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás