promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs megállás, elsöprő fordulat az időjárásban - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre lehet majd számítani, a változás markáns lesz.

Ilyen időre lehet majd számítani Magyarországon az elkövetkező napokban. Az elmúlt időszakban záporok és zivatarok tarkították felettünk az eget, nagyon sokszor volt benne részünk, ám nem egy helyen és nem egy időben, az ország több részén is volt csapadék és felváltva. Ám most megváltozik majd minden. A HungaroMet oldalán most arról lehet olvasni, hogy front érkezik majd, ám nem olyan hatással lesz az időjárásunkra, mint azt gondolnátok.

Mivel, mire ideér, elgyengül és szétesik, így pedig zápor és zivatar csak néhány helyen alakulhat majd ki Magyarországon. Azt is mondják a meteorológusok, hogy lehűlésre sem számíthatunk majd ennek következtében. És annak, ami jövő héten jön, annak már nagyon sokan örülni fognak.

De mégis mi következik?

Mint a HungaroMet-en is írják, a jövő héten meleg, már-már forró levegő érkezik, egyre nagyobb területen számíthatunk hőségre. De hogy ez mit jelent majd pontosan az ország egészére nézve? A HungaroMet térképes-videós előrejelzésén láthatjátok majd, hogy mi vár ránk majd a jövő héten. A hét közepétől ugyanis egy re nagyobb területen számíthatunk majd Magyarországon hőségre.

A térképen pedig azt is láthatjátok, hogy vasárnap milyen időre lehet számítani, hol fordulhatnak majd elő záporok és zivatarok vasárnap.

Íme a térkép:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás