promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismét figyelmeztettek, 6 vármegye felé közeledik - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  illusztráció/Profimedia/ IMAGO
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majd erre lehet számítani Magyarországon.

Van változás és lesz is változás az időjárásban, az utóbbi időszakban nagyon sok volt a zápor és a zivatar, és sokszor még a hőmérséklet is lehűlt. Voltak olyan napok, amikor a délután késői részében bizony már meglehetősen fázhattak is azok, akik reggel még rövidnadrágot és pólót öltöttek fel a ruhatárukból. Ám fordulat van kilátásban, amely meglepő időjárást is tartogat.

Mi is következik tehát ezek után?

A HungaroMet oldalán azt lehet olvasni, hogy egyre jobban melegszik majd az időjárásunk és visszatér a nyár is. Ezzel párhuzamosan pedig a jövő hét közepén már kánikulára is felkészülhetünk a meteorológusok legújabb előrejelzései szerint. Ám mielőtt ez megtörténne, még következik, még előttünk áll egy hétvége, amikor még egy minket is érintő frontrendszer ront bele a nyugodt időbe.

Mit is jelent ez pontosan?

Amint azt a HungaroMet oldalán is megjegyzik, szombaton északnyugaton, míg vasárnap már csak keleten, északkeleten okozhat elszórtan záport, zivatart. A HungaroMet figyelmeztető előrejelzéseket közlő oldalán pedig térképen is láthatjuk, hogy mely megyéket érintheti szombaton a zivatar.

Hat vármegyéről van szó:

Fejér vármegye, Győr-Moson-Sopron vármegye, Komárom-Esztergom vármegye, Vas vármegye, Veszprém vármegye, Zala vármegye

Arról pedig, hogy az ország egyes részein milyen csúcshőmérsékleteket lehet majd mérni a hétvége folyamán, mi következik majd pontosan az előttünk álló napokban, a térképes előrejelzést érdemes megnézni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás