promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elsöprő fordulat az időjárásban, erre nem lehettünk felkészülve - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meglehetősen nagy változás jöhet az időjárásban Magyarországon.

Az elmúlt időszakban csapadékban nem volt nagyon hiány, rendszeresen esett, záporok és zivatarok is futószalagon követték egymást. Bár rendszertelenül jöttek ezek a záporok és zivatarok, ám az, aki tájékozódott már jó előre, hogy hol számíthatunk rájuk, jobban ki tudta számítani. Ám most itt állunk a változás kapujában, és egészen érdekes változás következik majd hazánkban.

A HungaroMet meteorológusai arról írnak, hogy markáns melegedés kezdődik majd. Így pedig a jövő hét közepére országos kánikulára is készülhetünk.

De mi is következik majd pontosan?

Az időjárásban tehát markáns változásra számíthatunk majd hazánk területén. Jelentős melegedés vár majd ránk, ez pedig olyannyira lesz jelentős, hogy a jövő hét közepére már gyakorlatilag országos kánikulára is készülhetünk. Ez pedig annyit jelent, hogy a Dél-Alföldön akár 36-37 fok körüli csúcshőmérsékletet is a nyakunkba kaphatunk majd.

Száraz levegő érkezik majd a Kárpát-medencébe, a hidegfrontok pedig csak súrilni fognak minket.

A HungaroMet térképes-videós előrejelzésében pedig térképre vetítve azt is láthatjátok, hogy pontosan milyen idő vár ránk majd az ország egyes részein, hol hány fokra lehet majd számítani a mostani számítások, mérések és előrejelzések alapján. Jön tehát a fordulat és vele a változás is, így pedig érdemes figyelni, hogy mi vár ránk majd az elkövetkező napokban az időjárás frontján.

Íme a részletek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás