promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége, a meteorológusok most közölték a fontos hírt - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet majd számítani Magyarországon.

Az elmúlt időszakban bizony jönnek a záporok és zivatarok futószalagon, és úgy tűnt, hogy nincs már megállás. A nap folyamán nagyon sokszor csaptak le, egyes helyeken pedig meglehetősen intenzív csapadékrengeteg is hullott. Felhőszakadásban is sokszor volt tehát részünk, sokakat pedig váratlanul ért a hír, ha éppen nem követték a figyelmeztető előrejelzéseket.

Fotó: Profimedia

A HungaroMet oldalán ugyanis a figyelmeztető előrejelzéseket olvasva azt is láthatjuk, hogy mely vármegyékben csaphatnak le záporok és zivatarok, illetve hol számíthatunk majd többek között felhőszakadásokra a nap folyamán. Érdemes tehát böngészni ezt az oldalt is IDE kattintva, hiszen frissítések is mindig jönnek.

Szerdán például Békés vármegyére illetve Csongrád-Csanád vármegyére érkezett figyelmeztető előrejelzés felhőszakadás miatt. Zivatarok miatt pedig majdnem a fél országra érkezett figyelmeztető előrejelzés.

Ám változás is már kilátásban van, hiszen a HungaroMet-en arról lehet olvasni, hogy a záporokkal és zivatarokkal tarkított idő már nem tart ki a végtelenségig, nemsokára pedig átmenetileg búcsút is inthetünk majd, a hét végétől szárazabbra fordul az idő és egyre melegebb lesz majd.

De hogy mit jelent ez pontosan a számok nyelvén?

Milyen időjárásra számíthatunk majd az elkövetkező napokban, milyen csúcshőmérséklettel? A HungaroMet videós-térképes előrejelzéséből kiderül majd minden rövid időn belül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás