promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
12 vármegye már sárgában úszik, berobban a hidegfront hazánkba - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet számítani Magyarországon az elkövetkező napokban.

Az elmúlt időszakban megszoktuk már a záporokat és a zivatarokat Magyarországon, változó intenzitással ugyan, de szinte minden nap itt voltak velünk. Hol az ország egyik, hol pedig a másik végében kaptuk nyakunkba a csapadékot. néhol felhőszakadásra is számíthattunk, ráadásul pedig kisebb jégesők is előfordulhatnak hazánkban.

Most változás előtt állunk éppen.

A HungaroMet előrejelzésének is azt a címet adta, hogy "Lesz változás a héten..."

De mit is jelent ez pontosan majd?

Átvonul majd felettünk egy hidegfront, és ennek hatására pedig mérséklődik majd a meleg. Jönnek majd futószalagon a záporok és zivatarok, ám a hét második felére már mérséklődik majd a csapadékesély, fokozatosan. Majd ezzel párhuzamosan ismét melegedésre számíthatunk. A HungaroMet figyelmeztető előrejelzéses oldalán pedig azt is láthatjuk, hogy hol figyelmeztetnek zivatarokra kedden az országban, hol lehet esély zivatarok kialakulására.

7 vármegyét (Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Fejér, Veszprém, Vas, Zala, Somogy) leszámítva az egész országban.

A HungaroMet videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok majd, hogy milyen időjárásban lehet részünk majd Magyarországon az elkövetkező időszakban, mit jelent majd az, hogy mérséklődik majd a meleg, pontosan hány fokokat jelent majd ez a mérséklődés, és épp az ország melyik részét, mely vármegyéket érinti majd erőteljesebben.

Íme az előrejelzés:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás