promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szinte az összes vármegyére kiadták a figyelmeztetést, ez az országrész ússza meg, kellemetlen meglepetés jöhet - részletes időjárás előrejelzés
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Oda a vasárnapi program, ha csak nem történik csoda

Kedves Promotions.hu olvasók!

A mai vasárnapi nap időjárása változatos képet mutat Magyarország különböző területein, de alapvetően az esős és felhős idő lesz a jellemző. Nézzük részletesen, mire számíthatunk!

Vasárnap reggel az ország nagy részén borult égbolt és eső várható. Budapesten esővel indul a nap, a hőmérséklet körülbelül 16°C lesz. Debrecenben is hasonlóan indul a reggel, 17°C körüli hőmérséklettel és esővel. Az ország déli részén, például Pécsen is borongós, esős időre készülhetünk, ahol a hőmérséklet 16-18°C körül alakul.

A nap középső részében a felhők maradnak és az eső továbbra is jelen lesz, különösen a keleti és déli területeken. Budapesten délutánra 22-24°C közötti hőmérséklet várható, de továbbra is számítani kell esőre és záporokra. Debrecenben a nap folyamán 25-27°C körüli hőmérséklet lesz, de a felhők és az eső továbbra is megmaradnak. Szegeden is hasonló idő lesz, ahol a hőmérséklet 24-26°C között alakul.

Az esti órákra sem változik jelentősen az időjárás. Budapest és környékén marad a felhős égbolt, a hőmérséklet pedig 20°C körül alakul. Debrecenben és a keleti régiókban is esős, felhős marad az idő, a hőmérséklet 20-22°C körül lesz. Az ország déli részén, például Pécsen és Szegeden is hasonlóan esős, borús idő várható.

Az éjszakai órákban is marad a csapadékos időjárás. Budapesten 17-18°C közötti hőmérséklet várható, és esőre is számíthatunk. Debrecenben és környékén 16-17°C közötti hőmérséklet lesz, szintén esővel. A déli régiókban, például Pécsen és Szegeden is hasonló időre lehet számítani.

Az esős időjárásnak köszönhetően a pollenkoncentráció alacsony lesz, így az allergiások fellélegezhetnek. A fűfélék és a nyárfa pollenjei ugyan jelen lesznek, de az eső segít tisztítani a levegőt.

Hétfői előrejelzés

A hétfői nap sem ígér jelentős javulást. Továbbra is borongós, esős idő várható az ország nagy részén, a hőmérsékletek pedig hasonlóak maradnak a vasárnapihoz. Budapest és a keleti régiók továbbra is csapadékosak lesznek, míg a déli részeken is megmarad a borult idő.

Készüljünk fel tehát egy esős vasárnapra, és ne felejtsük el az esernyőt otthon! Reméljük, hogy hétfőre már javulás mutatkozik az időjárásban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás