promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ezen a napon változás jön az időjárásban Magyarországon, hűvösebb légtömegek is elérhetik majd az országot - részletes időjárás-előrejelzés

Ezen a napon változás jön az időjárásban Magyarországon, hűvösebb légtömegek is elérhetik majd az országot - részletes időjárás-előrejelzés

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions

Az elkövetkező napokban erre lehet majd felkészülni az időjárás forintján.

Záporok és zivatarok sorra jönnek Magyarországon, olyan is megesik, hogy egy-egy nap akár több is érkezik bizonyos térségekbe, miközben közben süt a nap, és nagyon jó időnk van. Sok helyen pedig a harminc fokot is simán eléri a csúccshőmérséklet. Azért érdemes nézni az előrejelzéseket, mivel térképen mutatják nekünk, hogy az egyes térségekben, vármegyékben milyen időjárásra lehet majd számítani a nap folyamán.

De mégis milyen idő jön majd most a 22. héten ebben az évben?

Jöhet-e változás?

A HungaroMet előrejelzései szerint az elkövetkező napokban az érzékelt időjárás nem nagyon fog változni majd az elkövetkező napokban. Marad velünk egyelőre a fülledt és meleg idő, elszórtan pedig záporok és zivatarok érkezhetnek. Ám a héten az egyik nap egy hullámzó frontrendszer hatására erősebben is megnövekszik a felhőzet, és így ezen a napon nagyobb számban, adott pontban akár több alkalommal is lehet majd záporokra és zivatarokra számítani, a hőmérséklet érdemben nem változhat azonban ezen a napon sem.

Ám a Dunántúl fölé érkezhet hűvösebb levegő, de még így is meleg lesz majd.

A meteorológusok videós és térképes időjárás-jelentésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy mi vár ránk majd az elkövetkező napokban, az egyes térségekben milyen csúcshőmérsékletekkel lehet majd számolni, és hol mutatja a térkép a zivatargócokat Magyarország területén.

A részletek itt elérhetők: