promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már meg is jött a figyelmeztetés, 10 vármegyét intenzív esővel felhőszakadás érheti, készülni kell - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Érdemes tájékozódni az időjárást illetően.

Az elmúlt időszakban a napsütés mellett záporok és zivatarok jelentek meg sorra az országban, és ez már a váratlan időjárás, amikor sokan sokkal jobban kezdik el bújni az időjárás-jelentéseket, hogy megnézzék, vajon az ő kisebb környezetükben mi következik majd az időjárást tekintve. Jönnek-e még záporok vagy zivatarok, esetleg nyugodt marad az időjárás hosszú távon is?

A meteorológusok a legfrissebb előrejelzések szerint ezt mondták most a következő napok időjárásáról.

A HungaroMet-en arról lehet olvasni most a legfrissebb videójuk aprópoján, hogy a fülledt, meleg időben záporok, zivatarok alakulnak ki, amelyek jelentős légmozgás híján alig változtatják helyzetüket. Ez pedig egyet jelent azzal, hogy elsődleges kísérőjelenségként a felhőszakadás lép fel. A meteorológusok pedig térképen is megmutatták részletesen, hogy mi vár ránk majd az elkövetkező időszakban, mi az, ami váratlanul érhet minket.

A HungaroMet oldalán a figyelmeztető előrejelzéseknél 10 vármegyét sorolnak fel azon helyek sorában, ahol előfordulhat felhőszakadás.

Mely vármegyék érintettek?

Pest vármegye, Bács-Kiskun vármegye, Békés vármegye, Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye, Csongrád-Csanád vármegye, Hajdú-Bihar vármegye, Heves vármegye. Nógrád vármegye, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye

A HungaroMet térképes előrejelzésén megnézhetitek térképre vetítve azt is, hogy az ország egyes részein milyen időre számíthatunk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás