promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a melegedés? Ezen a napon kezdődik, itt a fordulat időpontja - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időjárásra számíthatunk majd az elkövetkező napokban.

Az elmúlt napokban alapos meglepetés érte az országot, hiszen megérkezett a lehűlés, amelynek a keretében alapos lehűlés következett. Sok helyen újra előkerültek a kabátok, több helyen pedig az időjárás is csapadékosra fordult. Még hóesésben is volt részünk Magyarországon, nagyon sok kép felkerült az internetre, hiszen egy-egy területen kifehéredett újra a táj is így április közepén.

A hajnali órákban pedig volt olyan hely, ahol még fagyok is előfordultak.

De vajon mi következik majd ezek után?

Már lehet látni változást.

A HungaroMet most arról számol be, hogy több ciklon is örvénylik körülöttünk, emiatt pedig az elkövetkező napokban csapadékos és hűvös időjárásban lehet majd még részünk, miközben változékony is lesz az időjárás. Ám arról is szólnak a meteorológusok, hogy a jövő hét második felében már egyértelműen látszi ka melegedés iránya.

Egyelőre marad tehát velünk a hűvös idő, de jön a lassú melegedés is már.

Az előttünk álló éjszaka az ország nagyobb részén erősen felhős vagy borult idő várható, és ahogy a HungaroMet térképes előrejelzésén látni is lehet, főleg a keleti országrészben több felé kell majd esőre és záporesőre számítani.

De hogy pontosan mit jelent a lassú melegedés, pontosan hány fokokra számíthatunk majd a jövő héten, és főleg a hét második felében? A HungaroMet videójából választ kaphattok majd a kérdéseitekre, miközben azt is láthatjátok, hogy az ország egyes részein milyen időjárás várható majd az előttünk álló nap, hétfőn.

Részletes időjárás-előrejelzés:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás