promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berobban a lehűlés, pörög felénk a hidegfront, ezen a napon érezhető lesz a változás hazánkban - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Markáns hidegfront közeledik felénk, ezen a napon lehet majd érezni a hatását.

Az elmúlt napokban mintha valami nagyon megváltozott volna, olybá tűnik, mintha a tavasz már ki is maradt volna. Az időjárás pedig azonnal átugrott volna egy évszakot, és már meg is érkezett a nyár. Nos, tényleg olyan érzése lehet sokaknak, hogy a tavasz egy kissé melegebbre sikerült, mint korábban. Sok helyen Magyarországon 30 fokot is elérte a hőmérséklet az utóbbi napokban.

Száraz idő, napsütés és meleg - talán így lehet legjobban jellemezni azt, amit tapasztalunk.

Persze hiányzik a csapadék, és sokan kérdezik, hogy mikor történhet változás. Ám úgy tűnik, hogy közeledik a változás, és egy markáns hidegfront kíséretében meg is érkezik hazánk területére. A hidegfront pedig lehűlést hoz magával. A HungaroMet most még azt a címet adta a legfrissebb időjárás-előrejelzésének, hogy "Áprilisi nyár", ám megmutatták azt is, hogy jövő hét elején mi vár ránk.

Sok helyen majd 10-12 fokot is lehet mérni a mostani nagyon nyári és napsütéses időjárás után.

Kedden érkezik a változás, amely szerdán is érezteti a hatását. A HungaroMet videós előrejelzésén pedig videón is láthatjátok, illetve térképre vetítve, hogy milyen időjárásban lehet majd részünk az elkövetkező időszakban hazánkban. Mi vár majd rátok az egyes országrészekben, hol várható korábban csapadék, és hol lehet még csapadék.

És persze az is kiderül a videóból, hogy a hétvége hátralévő részében milyen idő vár majd rátok.

Itt tudtok tájékozódni részletesebben is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás