promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két vármegyére adtak ki figyelmeztetést a meteorológusok, készülnünk kell arra, ami jöhet - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre lehet majd készülni a hétvégén.

Változékony időjárásban volt részünk az elmúlt napokban, többször voltak kisebb záporok és zivatarok, miközben az ország több pontján bizony rövidebb jégesőket is tapasztalhattak a lakosok. Kérdés persze, hogy mi következik majd most, milyen időben lehet részünk majd a hétvégén, és tervezhetünk-e ennek tudatában valamiféle kirándulást. A HungaroMet legújabb videós-előrejelzésének azt a címet adták, hogy

"Lassan megnyugszik".

Éjszaka ugyan még egy okklúziós front halad át felettünk a meteorológusok szerint, ám lassan megnyugszik felettünk majd a légkör. ezek után pedig száraz, napos és fátyolfelhős időre számíthatunk majd. Közben pedig, erre is kitérnek a meteorológusok, egyre jobban fokozódik a nappali felmelegedés mértéke. A HungaroMet videós-előrejelzésében láthatjátok térképen azt is, hogy ezek után, hétvégén, az egyes országrészekben milyen időre számíthatunk majd. A ti lakóhelyeteken pontosan milyen időre számíthatunk majd.

Íme a videó, ám egy figyelmeztető előrejelzés is kjiött, amelyet két vármegyére adtak ki, a videó után megtalálhatjátok, hogy mely vármegyékről van szó:

Szombaton délután majd az Északi-középhegység előterében alakulhatnak ki zivatarok. A figyelmeztető előrejelzés szerint elsősorban Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves vármegye északkeleti részén lehet erre felkészülni. Mint írják a HungaroMet oldalán:

"Figyelem! Zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat!"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás