promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rohamosan közeledik hazánk felé, változik az időjárás - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet számítani ezen a héten Magyarországon.

A tavasz már végérvényesen megérkezett, és ennek jótékony hatását élvezhetjük, a fokok például már sokszor 20 fok felett táboroznak, és bizony ez még emelkedik is. Az elkövetkező két napban több időjárási front is érinti Magyarország területét. És épp emiatt majd változékony időre lehet számítani hazánk területén, ám vasárnap majd száraz levegő érkezik hazánkba, és épp ezért majd melegebb időre is számíthatunk Magyarország területén. Tovább melegszik tehát az idő, 25 fokra is sok helyen kilátás van az országban.

Vasárnap tehát délnyugat felől érkezik majd a száraz levegő a térségünkbe.

Így pedig a jövő hét elején, a folytatásban is van kilátás meleg időre. Tehát sok napsütésre számíthatunk majd a hét elején. Minderre pedig úgy van kilátás, hogy az előrejelzések szerint csapadék sem várható majd a jövő hét elején. Az előttünk álló éjszaka azonban egy front érint minket, északnyugat felől folyamatosan megvastagszik majd a felhőzet, így pedig egyre nagyobb területen lehet majd számítani esőre.

A csapadékra a legkisebb esély pedig a délnyugati tájakon lehet. A frontfelhőzet a hajnali órákra elhagyja már a keleti határt.

De hogy pontosan milyen időre van kilátás, az ország egyes területein milyen idő várható majd Magyarországon? A HungaroMet videós-térképes előrejelzésében mindent láthattok majd térképre vetítve is, azt is, hogy a ti lakóhelyeteken pontosan milyen idő várható majd az elkövetkező napokban. Érdemes tehát készülni arra, ami következik, hiszen sok országrészben csapadék is várható majd.

Íme a videós előrejelzés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás