promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berobban a hidegfront hazánk területére, nem maradt hátra sok idő - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Változik az időjárás, így készülhetünk majd.

Az elmúlt időszak igazán jó időt hozott, sokszor megközelítettük a 20 fokot is, sőt, volt olyan országrész, ahol 23 fokot is mérhettünk. A húsvét pedig meglehetősen nyárias időt hozott az ország nagy részére. Ám az idén sivatagi port is a nyakunkba kapunk húsvét után, miközben megtörtént már az óraátállítás is. Ám időjárási szempontból nagyobb változás majd hétfő este következik, hiszen ekkor érkezik meg hazánk területére a hidegfront. Addig azonban Magyarországon folytatódik a délies áramlás, amelynek keretében dél felől meleg levegő érkezik hazánk területére.

A húsvét folytatásában így nyárias időre számíthatunk majd.

Majd csak hét fő este ér el minket nyugat felől a hidegfront, amely majd keddre virradóan fog átvonulni a térségünk felett. A front előterében viszont sivatagi porra lehet majd számítani, több hullámban érkezhet majd felénk. Ám a hétfőn érkező hidegfront kisöpri ezt a térségünkből. A légmozgás mérséklődik, vasárnap nap közben pedig jellemzően fátyolfelhős időre számíthatunk majd Magyarországon.

A HungaroMet megmutatta térképen is, hogy milyen időre lehet majd számítani vasárnap nap közben. Kiderült, hogy lehet olyan országrész, amelyben akár 27 fokot is mérhetünk majd, ám a többi országrészben is magas csúcsokra lehet számítani a vasárnap folyamán. A HungaroMet Youtube-videós előrejelzésében tudtok tájékozódni bővebben, hogy mire lehet majd számítani a ti lakóhelyeteken.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás