promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ebben az országrészben 22 fok jön szerdán, íme a térkép a felmelegedésről - részletes időjárás-előrejelzés
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A meteorológusok jó hírt közöltek.

Változatos időjáráson vagyunk túl, de még így is tartogat majd meglepetést az ég. A hétvégén hidegfront, majd sok helyen hatalmas jégdarabok hullottak alá, miközben voltak olyan térségek Magyarországon, ahol nagyon lehűlt a levegő. Most, a hét elején azt láthatjuk, hogy megnyugodott az ég, és következik egy nagy lendületű melegedés, amelynek az lesz a vége, hogy húsvétkor akár 25 fokot is mérhetünk majd az egyes országrészekben.

De álljunk meg egy pillanatra, és nézzük meg, hogy mi következik rövidtávon az országban.

A HungaroMet időjárás-előrejelzésének is azt a címet adta most, hogy "Melegedés apró megtorpanással". A következő napokban erőteljes melegedésre számíthatunk majd hazánk nagy területén, ám mindez egy kicsit megtorpan majd a meteorológusok szerint, mivel szerda este érkezik egy kisebb hidegfront, ém a hatása nem lesz hosszú távú, hiszen a hétvégére már 25 fokot is mérhetünk pár helyen az országban.

Ám szerdán is már közelítünk a 20-hoz, sőt, át is lépjük azt. A HungaroMet a videós előrejelzésben most megmutatja nekünk, hogy az egyes országrészekben hány fok várható majd szerdán, térképre vetítve láthatjuk, hogy mi vár ránk, a ti lakóhelyeteken pontosan mi következik majd, így érdemes ránézni a térképre. Azért is, mivel megtudhatjuk, hogy az érkező hidegfront milyen hatással lesz majd az időjárásra.

Íme a HungaroMet előrejelzése:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás