promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Öt vármegyére csap le, itt a figyelmeztetés az időjárásról - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezekben a vármegyékben jöhetnek a zivatartok, itt a figyelmeztető időjárás-előrejelzés.

Igazi tavaszi napok jöttek, a legtöbbször igazi jó idő volt, sokszor pedig már a kiskabátot is eldobhattuk. Ám a hétvégén már érkezett egy kis hidegfront is, változott az idő, a Bakony némely pontján pedig 1 és 2 fok közötti hőmérsékletet mértek, miközben jégeső is hullott Magyarország több városában. És jön még több változás is. Aki követi az időjárás-előrejelzéseket, azok láthatják, hogy most öt vármegyére is figyelmeztető időjárás-előrejelzést adtak ki a meteorológusok hétfőre.

Hogy pontosan melyik magyar vármegyék érintettek?

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye

Hajdú-Bihar vármegye

Heves vármegye

Nógrád vármegye

Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye

Ezeken a helyeken zivatarok alakulhatnak ki. Mint írják a HungaroMet oldalán, elsődleges veszélyforrást a villámlás jelenthet, esetleg emellett szélerősödés is előfordulhat, illetve jégeső is előfordulhat ezeken a helyeken a jelzések szerint. A csapadékra esély tehát a holnapi nap folyamán elsősorban az északkeleti országrészben van. Az időjárás-jelentések szerint a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 15 fok között alakul majd hazánkban.

A HungaroMet térképes időjárás-előrejelzésén térképre vetítve is láthatjátok, hogy az elkövetkező napokban milyen idő vár ránk majd Magyarország egyes részein, a ti lakóhelyeteken, hol kell majd jobban figyelni arra, hogy változik az időjárás. A térképen pedig azt is láthatjátok, hogy az egyes országrészekben hogy alakul majd a hőmérséklet.

Érdemes tehát tájékozódni, hogy mi következik majd a jövő hét elején, mire kell felkészülni az időjárás frontján.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás