promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berobban a hidegfront Magyarországra ezen napon, már most lehet készülni - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet számítani az elkövetkező napokban Magyarországon.

Az elmúlt napokban a tavaszias időt azért néhol még fagyok zavarták meg, és ezen a héten többször is volt részünk fagyos hajnalokban, amelyek még reggel is tartották magukat az ország néhány szegletében. Természetesen most az lehet a kérdés, hogy milyen változás érkezik hazánk területére ezen a héten, mi várható majd így március közepén. A HungaroMet előrejelzésében arról lehet olvasni, hogy a hét leghidegebb éjszakájával köszöntött ránk csillagászati tavasz, ám az a jó hír, hogy a következő éjszakák folyamán már enged a fagy a szorításából.

Benedek pedig enyhülést hoz a zsákjában, ám már egy hidegfrontról is szó van, amely még ezen a héten érkezhet.

A következő napokban tehát enyhébb légtömegek érkeznek, a hétvégén azonban már egy markáns hidegfront közelíti meg hazánk térségét. Most azonban még távolódik tőlünk a közelünkben örvénylő hidegörvény. A hideg légtömeg helyét pedig átmenetileg enyhe légtömegek veszik majd át felettünk.

Szerdán azonban jön egy kettős front, amelyből pénteken is előfordulhat majd csapadék. A hidegfronttal pedig jön majd egy kisebb lehűlés is. Vasárnap többfelé alakulhatnak ki majd esők és záporok hazánkban.

De mégis milyen időre lehet majd számítani a hét folyamán, milyen fokok következnek majd az ország egyes területein? A HungaroMet térképes-videós előrejelzésében mindent láthattok térképre vetítve, azt is, hogy a ti lakóhelyeteken mi várható majd az enyhülés időszakában, illetve akkor, amikor megérkezik már a hidegfront is.

Íme a videó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás