promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen hír jött az időjárásról, nagy területet érint hazánkban, térképen mutatták meg a meteorológusok, hol jöhet a fagy - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet majd felkészülni az elkövetkező napokban Magyarországon, már egy újabb változás is láthatáron van.

Sokáig nem történt semmi az időjárást tekintve hazánkban, sokáig tavaszias napok voltak, és nem történt semmi, még a reggelek is igen kellemesen indultak. Ám most a meteorológusok fontos híreket közöltek, akik eddig nem nézték az előrejelzéseket, azokat váratlanul érheti az, hogy bizony nagy területen fagyhat majd hazánk területén. Pontosan az történik, hogy az északias áramlással a Kárpát-medencébe érkező hideg és száraz levegő megteszi majd a hatását, mint azt írják is a HungaroMet Youtube-csatornáján a videó alatti leírásban. A hideg és száraz levegő beáramlását egy, tőlünk északkeletre található ciklon okozza.

Kedden és szerda hajnalban már többfelé fagyhat.

Ám már a horizonton van egy újabb változás, egy enyhülés is. És hogy ez mikor érkezik majd pontosan?

Pénteken érkezhet.

Ám kedden és szerdán is nagy területen várható majd fagy az országban a meteorológusok időjárás-előrejelzése szerint. Az előttünk álló éjszaka az ország nagy részén eleinte majd csökken a felhőzet, viszont az Északi-Középhegység térségében egy összeáramlási zóna alakul ki, amely aztán fokozatosan nyugat felé vándorolgat, és ebből az összeáramlási zónából előfordulhat néhol jelentéktelen hózápor is, illetve gyenge hószállingózás is.

A HungaroMet térképét megnézve lehet tájékozódni, hogy hol lehetnek fagyos hajnalok majd az országban az előttünk álló hajnalokban, íme a térkép:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás