promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtréfálta a magyar kokárda az időjárás-jelentést, rendkívüli felvételek egy nem szokványos előrejelzésből
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre van majd kilátás az elkövetkező időben.

Március 15-én, az 1848/49-es szabadságharc emléknapján kegyes volt hozzánk az ég, az ország nagy részén tavaszias idő van, és tényleg sokan élvezhetik a jó idő áldásos hatását. Egyelőre sok helyen még a felhők sem sorakoznak felettünk. Ám a hétvégén hidegfront érkezik, és erről már korábban is szó volt, így pedig fel kell készülnünk majd az ország több részén si arra, hogy csapadék hull majd alé, esők és záporok is jöhetnek. Éjszaka a nyugati és az északnyugati tájakon, szombaton pedig már keletebbre érkezhet majd eső.

Erősen felhős és borult égre számíthatunk majd.

A HungaroMet előrejelzései szerint jövő hétre gyengülhet majd a nappali felmelegedés, emellett pedig egyre inkább nő majd a fagyveszély. De jelenleg még Északnyugat-Európában örvénylik az a ciklon, amelynek a hidegfrontja fokozatosan eléri majd hazánk térségét a hétvége folyamán. És mögötte érkeznek majd hűvösebb és szárazabb léghullámok, ám ezek csak a jövő hét elején éreztetik majd hatásukat.

Arra, hogy mi várható majd a hétvégén az egyes országrészekben, ránézhettek a HungaroMet videójában is, hiszen itt térképre vetítve láthatjátok, hogy mi következik majd az időjárás tekintetében az előttünk álló napokban. És azt is láthatjátok, ahogy a zöld szín a kokárdán egy kicsit megvicceli a felvétel készítőit, hiszen ez is zöld, csakúgy mint a green screen, amire vetítik nekünk a térképet a stúdióban.

Ez a technológia bája.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás