promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hidegfronti hatás hazánk időjárásában, nehéz időszak jön azok számára, akik frontérzékenyek - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre jobb felkészülni.

Az elmúlt időszakban a tavasz előszele érkezett meg, majd nem sokkal rá már kicsit borúltabbá vált az idő, és szépen sorakoztak is a felhők felettünk. Változékony idővel van dolgunk, így érdemes figyelni az előrejelzéseket, hiszen könnyen változhat az időjárás. A HungaroMet meteorológusai a legfrissebb időjárás-jelentésben arról beszélnek, hogy most bizony nehezebb időszak jön azok számára, akik frontérzékenyek, hiszen a Kárpát-medence felett most éppen egy ciklon rostokol, és ez a ciklon határozza meg hullámzó frontrendszerével hazánk időjárását most.

Kettősfronti hatásra számíthatunk, majd hidegfronti hatás érvényesül majd hazánk időjárásában.

Hogy meddig tart majd ki a változékony idő?

A szakemberek előrejelzései szerint leginkább szerdáig, majd egy átmeneti nyugalom jöhet, hogy aztán a hétvége felé ismét változékonnyá váljon az időjárásunk. Péntek és szombat hajnal kapcsán már kisebb fagyok is előkerülnek az időjárás-jelentésben, de ezekről majd a további előrejelzésekben hallhatunk bővebben, hiszen ezek kialakulása az idő függvénye, jelentősen függ majd a képződő felhőzettől, és hogy milyen mértékben lesznek majd ezek az égen.

De mégis hol várható majd csapadék, eső vagy zápor az előttünk álló időszakban? Nos, a HungaroMet videós előrejelzésében láthattok mindent térképre vetítve is, így azt is pontosan, hogy a ti lakóhelyetek körül lehet-e eső a hét elején, mrie számíthatunk pontosan a hőmérséklet frontján.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás