promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már közeledik a változás, most közölték a meteorológusok - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre számíthatunk majd a jövő hét elején az időjárás tekintetében.

Az utóbbi hetekben tavaszias tél köszöntött ránk, nagyon sokszor élénk napsütésben lehetett részünk. Sok napi melegrekord is megdőlt, miközben a hétvégée előtt azért most megérkezett a változás is egy frontrendszer kíséretében. Ám ez nem tart sokáig, hiszen megint változik majd a helyzet Magyarországon. A meteorológusok pedig meg is mutatták nekünk, hogy az elkövetkező időszakban mire számíthatunk majd.

Akár 20 fok feletti hőfokot is mérhetünk majd kedden az ország egyes részeiben, ezzel pedig újabb melegrekord dőlhet majd meg.

Ám a pénteken megérkezett hullámzó frontrendszer egyelőre még mindig ragaszkodik majd a Kárpát-medencéhez, ennek pedig az a következménye, hogy még mindig sok felhő van hazánk felett. Hétfőtől azonban változik a helyzet, hiszen délután majd szárazabb léghullámok érkeznek fölénk. Így pedig fátyolfelhős és napos idő következik majd a legtöbb helyen, ám hétfőn hajnalban még csapadékban nem lesz hiány. Láthatjátok szépen térképre vetítve is ezt a HungaroMet térképén, hogy mi következik majd a következő héten.

Ám azt is közölték a meteorológusok, hogy marad egyelőre a sokévi átlagnál melegebb idő, akár 8-10 fokkal is enyhébb lehet az időjárás az előző évekhez képest. Kedden pedig, mint már azt korábban írtuk, 20 fok feletti hőmérséklet is jöhet. Érdemes tehát tájékozódni, hogy milyen időjárásban lehet részünk az ország egyes részein február utolsó napjaiban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás