promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyorsan közelít felénk, a meteorológusok most közölték a hírt a változásról - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő jöhet az elkövetkező napokban.

Az elmúlt időszakban olyan időjárásra volt példa, amikor sokszor még a napi melegrekordok is megdőltek, hiszen úgy érezhetjük, mintha visszatért volna a tavasz. Tavaszias időjárásban volt része az ország nagy részének, volt olyan térség is, ahol még 18 fokot is mértek. Sokan pedig már el is felejtették, hogy igazából még tél van, és fordulatok még állhatnak előttünk az elkövetkező hónapokban.

Hidegfront is járt felettünk már az elmúlt időszakban, ám nagyobb változást nem hozott, csapadékosabb sem lett az időjárás, így aztán nagyon sokan követik most nyomon az időjárás-jelentéseket, hogy vajon mikor jöhet egy komolyabb fordulat, egy nagyobb változás.

Mégis milyen idő jöhet most?

A HungaroMet előrejelzései szerint egy újabb front éri majd el hazánkat, ám lehűlést ez sem hoz majd a meteorológusok jelentései szerint. Ám nem jelenti azt, hogy egy kisebb változás ne lenne napirenden, ugyanis mint megtudhatjuk, megnövekszik Magyarország felett a felhőzet, és így eső és záporeső is kialakulhat. A folytatás tehát változékony lehet, illetve egyre enyhébb lesz a folytatás.

A HungaroMet YouTube-videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy milyen időjárás vár ránk az elkövetkező napokban, így azt is megnézhetitek, hogy az a térség, ahol ti laktok, kaphat-e a csapadékot majd az elkövetkező időszakban, vagy egyáltalán nem kell rá számítani. Az előrejelzésben részletesen tájékozódhattok arról, hogy mi vár ránk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás