promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eső csap le hazánkra, ebben az országrészben kell felkészülni - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre lehet felkészülni, ilyen idő jön majd.

Az elmúlt időszakban bizony sokszor nagyon jó időben lehetett részünk, így pedig ne mis csoda, hogy sokszor hivatkoztak úgy erre az időszakra, mintha kitavaszodott volna. Áltlában 11 és 18 fok közötti csúcsokat is mérhettünk napközben. De vajon mi jön majd most a hétvégén, hasonló? Esetleg eső jön, néhol csapadék, vagy éppen visszatér újra a hideg és a fagy, vagyis a tél?

A HungaroMet előrejelzései szerint szombaton reggel keleten erősen felhős lesz az ég, ám nem kell félniük azoknak, akik ebben az országrészben laknak, hiszen délelőtt kisüt majd a nap. A déli és a délutáni időszakban így az országban általában napos időre számíthatunk majd a hétvége első napján. Ám estétől újra megerősödnek a fellegek felettünk, így pedig egyre több helyen lehet majd számítani esőre is. Viharos széllükésekre is számítani lehet majd néhány helyen az országban.

Ám a legmagasabb nappali hőmérséklet így is magas lesz, 13 és 20 fok között alakul majd.

Miközben a hétvégén ismét melegrekord közelében alakul tehát a hőmérséklet, már számítani lehet azért az ország néhány részén esőkre is. Azt is megtudhatjuk a meteorológusoktól, hogy a jövő hét elején csökkenésnek indul majd a hőmérséklet, ám még így is meghaladhatja a sokévi átlagot majd.

Eső nagyon sok helyen várható hajnalban a meteorológusok előrejelzései szerint, de elsősorban északkeleten lehet rá számítani, de kisebb eséllyel a Nyugat-Dunántúlon is. Majd az est órákban újra beborul több helyen, a HungaroMet térképes előrejelzésében azt is láthatjátok, hogy hol lehet majd számítani esőre ebben az időszakban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás