promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon gyorsan közeledik, 3 vármegyére adtak ki figyelmeztetést a meteorológusok - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet majd számítani kedden.

Az elmúlt napokban bizony nagyon változatos időben lehetett részünk, sokszor még a tavaszias idő is belibbent, hogy aztán az ország egyes helyein átadja a helyét a havazásnak, hiszen jó pár országrészben kisebb havazásokra is volt példa az elmúlt napokban, miközben sok helyen egész napos napsütésben is részünk lehetett, főleg a hétvégén. De közben megérkeztek újra a reggeli fagyok is, így akik kint hagyták az autókat az utcákon, egyes országrészekben kellemetlen meglepetésben lehetett részük, amikor reggel felkeltek.

De vajon mi következik majd ezek után?

A HungaroMet bizony kis alliteráló címmel töltötte fel a YouTube-videós előrejelzést a közösségi videómegosztó oldalra, mint írják a keddi időjárással kapcsolatban,

"Keddi ködös kedv".

Közeledik egy ködös időjárás-változás tehát, mivel, mint írják, a ragyogó napsütést egyre inkább a köd kérdése váltja majd fel, ám a fő bizonytalansági tényező is a ködhöz kapcsolódik, a kiterjedéséhez és a tartósságához. Közben tartós és sűrű köd miatt három vármegyére (Zala, Csongrád-Csanád, Békés) adtak ki figyelmeztető előrejelzést a meteorológusok.

Ám azt is közlik, hogy mikor jöhet változás az időjárásban, a hét második felétől lesz mozgalmasabb majd az időjárás, ám jelentős csapadékkal így sem kell majd számolnunk a meteorológusok szerint. 

Ami pedig sokaknak jó hír, hogy az átlagostól melegebb időre számíthatunk majd a hét folyamán.

A videós időjárás-jelentésben térképre vetítve is láthatjátok majd, hogy milyen idő vár ránk majd az ország egyes részein Magyarországon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás