promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rohamosan közeledik, közben 5 vármegyére adtak ki figyelmeztetést a meteorológusok - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet számítani az előttünk álló időszakban.

Az elmúlt időszakban nagyon változó időjárásban lehetett részünk, hiszen sokszor fehéredett ki a táj rövidebb időszakokra, miközben az ország más végein pedig mintha egy korai tavaszt kaptunk volna, szóval január végén meglehetősen érdemes ránézni, hogy milyen időjárásban lehet majd részünk, mivel igazán megtörténhet bármi. Péntekre még korábban ónos eső miatt egyetlen vármegyére, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyére adtak ki figyelmeztető előrejelzést a meteorológusok.

A HungaroMet honlapján pedig azt olvashatjuk, hogy ma estétől elsősorban Szabolcs, illetve Borsod megye keleti részén havazás, havas eső előfordulhat. Miközben a nyugatabbra eső részen inkább eső valószínű majd. Mint írják a meteorológusok, előreláthatólag késő estétől éjfélig Szabolcs keleti felében lepel-3 cm vizes hó hullhat. Kis területen ónos esőre is van esély Borsod északi, északkeleti részén.

Hogy pontosan milyen fokokkal számolhatunk majd holnap Magyarország egyes részein, és a többi országrészben milyen időjárásra számíthatunk majd a hétvégén, azt a HungaroMet videós előrejelzésében láthatjátok térképre vetítve is, így pedig azonnal láthatjátok, hogy a ti lakhelyeteken mi jöhet.

Közben figyelmeztető időjárás-előrejelzést öt vármegyére adtak ki széllökések miatt, itt a legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t is.

Melyik ez az öt vármegye?

Pest vármegye

Fejér vármegye

Komárom-Esztergom vármegye

Somogy vármegye

Veszprém vármegye

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás