promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási fordulat, 15 fokra készülhetnek ebben az országrészben - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő jöhet most Magyarországon.

Az elmúlt időszakban igazán izgalmasan kerekedett az időjárás, miközben nagyon sokat lehetett már arról hallani, hogy nem lehet fehér karácsony, vagy hogy nagyon kevés az esélye, aközben Magyarország sok részén december 23-án hatalmas havazás kezdődött, amely majdnem eltartott a teljes délután folyamán, és ugyan 24-én már tényleg sok helyen csak a latyak marad meg belőle, voltak olyan országrészek, ahol akkora hó esett, hogy bizon még most is fehéren áll a táj, vagy legalábbis egy része.

De vajon mi következik majd ezek után, mire számíthatunk hazánkban, újabb havazás vagy tavaszias időjárás, esetleg vihar és eső?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint tavaszias karácsonyi idő következik. De ez mit is jelent pontosan? Nos, az ünnepek alatt enyhe és száraz időben lehet részünk, és az átlagnál is melegebb lehet majd az elkövetkező napokban Magyarországon. És már arról is szóltak a meteorológusok, hogy bizony mozgalmas idő csak a jövő hét vége felé körvonalazódhat majd hazánk területén.

Azt is közölték a Youtube-on is elérhető időjárás-jelentésben, hogy 14, 15 fokos csúcsok Dél-Magyarországon lehetnek majd, miközben az északi és északkeleti területeken lehet számítani erősebb szélre majd. Az OMSZ térképes időjárás-jelentésében mindent láthattok majd térképre vetítve is, itt tudjátok megnézni, hogy ahol ti laktok, ott pontosan milyen idő várható majd az elkövetkező napokban, hány fokra lehet majd számítani abban az országrészben, ahol éltek.

Itt megnézhetitek az OMSZ időjárás-jelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás