promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amitől sokan tartottak, kiadták a riasztást 5 vármegyére a meteorológusok - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elkövetkező időszakban ilyen időre lehet majd számítani, sokakat meglepetésként fog érni.

Az elmúlt időszakban nagyon változékony volt az időjárás Magyarországon, sokan arra eszmélhettek, hogy bizony napközben is óriási változáson megy át az időjárás, és még olyan is sokszor megesik, hogy mintha elindulna az ítéletidő, majd hirtelen változás történik, kisüt a nap, a harmadik pillanatban pedig már újra zuhog a csapadék. Így pedig nagyon kiszámíthatatlan fordulatot vett az időjárás. Ám sokan csak arra kíváncsiak, hogy lesz-e az idén fehér karácsony.

Nos, az Időkép megadta erre a választ már korábban, még december 21-én.

Ők akkor azt írták, hogy nem, IDE kattintva lehet megnézni a térképet, amelyen a százalékos esélyek vannak feltüntetve.

Megérkezett a karácsony hétvégéje, és sokan nézik már azt, hogy milyen időjárásban lehet részünk majd az elkövetkező időszakban Magyarországon, hiszen sokan készülnek arra, hogy még egy utolsó nagy bevásárlást vagy talán kisebb vásárlást még megejtenek. Esetleg még egy utolsó ajándékbeszerző körútra indulnak majd, hogy meglegyen végre minden mindenkinek, ami bekerül majd a fa alá.

Szombatra az eső miatt öt vármegyére adtak ki riasztást a meteorológusok. Győr-Moson-Sopron vármegyére, Vas vármegyére, Veszprém vármegyére, komárom-Esztergom vármegyére és Fejér vármegyére.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársai pedig Youtube-videós előrejelzésben ismertették, hogy mi vár ránk az elkövetkező napokra. A Pia nevű ciklon hatását még érezni fogjuk majd, így pedig változékony időjárásban lehet majd részünk, váltakozó fronthatással is számolnunk kell majd. Az északi és északkeleti tájakon például hidegfront-hatás lesz majd tapasztalható.

Íme a videós előrejelzés, amelyben minden megtudhattok részletesen, hogy mire lehet majd számítani Magyarországon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás