promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar meteorológus nagyon csúnya pulcsiban jelent meg az adásban? Rendhagyó időjárás-jelentés a YouTube-on
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rendhagyó időjárás-jelentést láthattak ma a YouTube-on, de ennek meg volt az oka.

Az elmúlt napokban nagyobb változás nem történt az időjárásban, inkább csak latyakos és esős időben lehetett részünk Magyarországon, de az ország több pontján például kellemes időjárásban is részünk lehetett, de ahogy közeledik a hétvége, mindenki arra kíváncsi, hogy vajon mi vár ránk majd most azon a hétvégén, amely után a következő hétvége már december 24-e. Tehát ez az utolsó hétvége a háromnapos ünnep előtt.

Nos, az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében azt lehet olvasni, hogy holnap szárazabb és ezzel együtt hidegebb levegő érkezik majd a Kárpát-medencébe, ám egyre jobban majd anticiklon alakítja majd az időjárásunkat. A magasabban pedig meleg levegő érkezik, és épp ezért növekszik majd a ködhajlam is.

Ma még felhősebben alakul az idő, ám holnap az ország nagy részén kisüt majd a nap, egyedül az északkeleti tájakon maradhatnak majd felhősebb körzetek a meteorológusok szerint, miközben számottevő csapadék ott sem lesz majd. Ám ez az időjárás-jelentés rendhagyó lett a YouTube-on, hiszen csúnya karácsonyi pulcsiban jelent meg a meteorológus. 

Nem véletlen.

A katasztrófavédelem, az Útinform és a meteorológiai szolgálat munkatársai is ronda karácsonyi pulcsikba bújtak, és mindezt jótékony célból. A
Gyermekgyógyítók december 15-i kampányához csatlakoztak ők is. További részleteket pedig az OMSZ Facebook-posztjában olvashattok az akcióról, illetve arról is, hogy tudtok majd segíteni ti is a kampány sikerességében. Itt a december 15-i esemény Facebook-eseménye is.

És hogy milyen idő jön majd a hétvégén?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás