promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alig maradt idő, hatalmasat fordul az időjárás ezen a napon - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezen a napon jön a nagy változás az időjárásban, ideje felkészülni erre is.

Hó és havazás, majd nyugalom. Ez volt az elmúlt időszak forgatókönyve, több nap is hullott a hó, és nagyon sokan azonnal szánkóra is pattantak, hogy kiélvezzék azokat a lehetőségeket, amelyeket a havazás hozott. Persze, amikor a nagy hó leesett, váratlanul nagyon sok helyen megbénult az ország, és erről az eseményről nagyon sok videó kering fent az interneten.

Ám azóta is változott már kicsit az idő, és enyhült minden, miközben a hó nagyon sok helyen még most is áll.

Sok helyen pedig a hó még most is látható, megmaradt. Kérdés, hogy mi következik ezek után, jön még hó, esetleg napsütés, netán jön már az eső, és készülhetünk egy nagyobb változásra mindezzel egyetemben? Nos, az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint közel lehet a változás, hiszen szerdán nagy mennyiségű csapadék érkezik meg Magyarországra.

A változás amúgy több hullámban érkezik majd gyenge frontok kíséretében, kedden azonban még az idő is nagyon enyhe lesz. Pár fokos felmelegedés is várható majd.

Jelentős mennyiségű eső majd szerdától várható.

Hogy pontosan mi vár ránk majd az ország egyes területein, arra könnyen választ kaphattok az OMSZ Youtube-videós előrejelzéséből, ahol bizony térképre vetítve láthattok majd mindent, így fel tudtok készülni, meg tudjátok nézni, hogy az egyes országrészekben, lakhelyeteken milyen időjárás következik majd az elkövetkező napokban.

Itt tudtok tehát tájékozódni majd az időjárást illetően:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás