promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon kemény lesz, a meteorológusok kellemetlenül hangzó szóval tudatták milyen idő jön - részletes időjárás-jelentés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meglehetősen kemény fagy jön majd, és ilyen időre lehet számítani jövő héten.

Az elmúlt héten már megérkezett a tél fagyos lehelete is, nagyon sokszor mérhettünk mínuszokat reggelente és hajnalban, miközben sokszor volt már fagy is. Hó és havazás is nagyon sokszor volt Magyarországon azon a héten, amikor beköszöntött a december, ennek ellenére a hét közepén az is megesett, hogy kisütött még a nap. Ám egyre hidegebb van, és az időjárás is meglehetősen változékony, így pedig mostanában megéri nagyon megnézni, hogy milyen idő vár majd ránk az elkövetkező napokban.

Most például a hét legelső napján, hétfőn.

Az Országos Meteorológiai Szolgálatnál a legújabb előrejelző videónak azt a frappáns címet adták, hogy "Didergős", és ez valószínűleg nagyon sok ember számára meglehetősen kellemetlenül hangzik, főleg azok számára, akik remélték, hogy talán egy kisebb felmelegedés jöhet majd a jövő hét elején. A meteorológusok most azt mondták, hogy az előttünk álló este igazán kemény fagyok jönnek Magyarországon, és ami ezután jön az sem lesz túlzottan rózsás, hiszen az átlag alatti hőmérsékletre van kilátás hétfőre is. Ezzel egyetemben az időjárásunk még nyugodt marad, változékonyság majd csak a jövő hét közepén jön.

Hogy pontosan hány fokokra számíthatunk hétfő reggel, és a rá következő napokban?

Az OMSZ videós előrejelzésében nagyon részletesen elmondják a meteorológusok, hogy az ország egyes részein, az egyes országrészekben mire van kilátás, hány fokokra számíthatunk majd az elkövetkező időszakban, itt pedig meg is nézhetitek:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás