promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljes őrület jön szombaton az időjárásban, már most ideje erre felkészülni - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen rendkívül változatos időre lehet majd számítani hazánkban.

Vajon milyen idő vár ránk azok után, hogy tényleg és visszavonhatatlanul beköszöntött a tél a hóval és rengeteg havazással egyetemben? Valószínűleg a hétvége előtt mindenki ezt a kérdést feszegeti, hiszen az elmúlt pár napban rengeteg csapadék esett le, volt hogy hó formájában, és a tegnapi nap folyamán ónos eső miatt is figyelmeztetést adtak ki a meteorológusok. Nos, ezért i érdemes most megtekinteni, hogy mi vár ránk a december első hétvégéjén, milyen időben lehet részünk majd ezen a hétvégén Magyarországon az egyes országrészekben.

Az Országos Meteorológiai szolgálat előrejelzésének a mai napon is azt a jól hangzó címet adta, hogy

"Rendkívül változatos".

És ez nagyon is jól elmondja, hogy mi vár ránk majd az elkövetkező napon, lesz havazás, szél ónos eső, köd és zivatarok is. Így pedig szinte az összes évszak megmutathatja magát tehát egyszere. Hidegfront is átvonul felettünk eközben. Vasárnap azonban már átlag alatt lesz, és több fokkal visszaesik majd a hőmérséklet is. Olyan idő lesz tehát, hogy majdhogynem minden évszak megmutatkozik szombaton, ez pedig óriási változékonyságot mutat majd, így nagyon érdemes megnézni, hogy a térképen mit mutatnak azon a helyen, ahol ti laktok.

Az OMSZ videós előrejelzésében pedig naprakész információkat kaphattok majd arra vonatkozóan, hogy mi vár ránk az elkövetkező napokban, most tényleg érdemes ránézni tehát arra, hogy mit mondanak a meteorológusok az előttünk álló hétvége előtt.

Íme a videó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás