promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hózáporok törnek be hazánkba, hamarosan ezekben az országrészekben csapnak le
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hét utolsó napjaiban ilyen időre lehet majd számítani Magyarországon.

Az elmúlt időszak már nagyon változékony volt, és most is ez következik, hol kisütött a nap, hol sok csapadék esett, hol pedig már hózáporokban is részünk lehetett a nap folyamán Magyarországon, ráadásul még az is megesett, hogy egy nap körforgása alatt volt részünk mindenben, és így bizony erősen arra gondoltunk már, hogy az időjárás-jelentéseket kövessük, hiszen minden egy kicsit kiszámíthatatlanabb lett, és pont egy változás mentén állunk, kezd az időnk megfordulni, átfordulni, és téliesebb időszak következhet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat nem véletlen adta azt a YouTube-on elérhető legfrissebb időjárás-jelentésének azt a címet, hogy

"Tél előtti csend"

Mivel egy csütörtöki nyugodtabb idő után már pénteken egy markáns hidegfront éri el a hazánkat, amelynek hatására tartósan téliesre fordul az időjárás. Fyagyok jönnek és jön a lehűlés is. Helyenként pedig kemény fagyokra is számíthatunk az országban. Napközben is kevésbé 0 fok fölé emelkedhet majd a hőmérő higanyszála, így pedig tényleg érdemes rápillantani Magyarország térképére is, hogy pontosan milyen időjárásban lehet részünk majd az előttünk álló hétvégén.

Az OMSZ videós előrejelzésében tárképre vetítve is láthatjátok, hogy pontosan mi következik majd az előttünk álló napokban, többek között megnézhetitek, hogy hány fokokra van kilátás az egyes országrészekben, de azt is láthatjátok, hogy elsősorban hol számíthatunk majd hózáporokra Magyarországon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás