promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúnya lesz, mínusz 5 fok jön, erre a napra nagyon készülni kell - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időjárásra lehet majd számítani a jövő héten hazánkban.

Beköszöntött az igazi ősz, de ennek ellenére is nagyon sokszor napközben tényleg nagyon sok szor jó időben lehetett részünk, hiszen napsütésben gazdag délutánjaink voltak. Ám a legtöbbször esőben is van részünk, minden nap találkozhatunk záporokkal és zivatarokkal is. Ám nem az ország egész területén. Az elmúlt időszakban pedig megérkeztek a mínuszok is, így pedig voltak már olyan reggelek, amikor bizony úgy kelhettünk, hogy kint igazán cidri volt már. A mai vasárnap is az északkeleti országrészben már mínuszokkal ébredhettek a lakosok.

De vajon mi vár ránk a jövő héten?

Az Időkép előrejelzései szerint hétfőn kevés napsütésre számíthatunk majd, miközben nagyon sok felhő lesz felettünk az égen. Ám már csapadékra is számíthatunk ezen a napon, délután elsősorban keleten és északkeleten. Kedden pedig a dél és délnyugati tájakon számíthatunk majd elsősorban csapadékra. szerdán és csütörtökön pedig egy kisebb változással már elsősorban naposabb napok köszönhetnek hazánkra. Csütörtökön pedig élén, erős szélre is számíthatunk majd a nap folyamán, miközben csütörtökön reggel akár -5 fokot is mérhetünk majd az ország több pontján.

Változatosan alakulhat tehát a következő hét is Magyarországon, így pedig megéri megnézni, hogy aznap mindig milyen idő vár majd ránk napközben. Az OMSZ videós és térképes előrejelzésében pedig láthatjátok országrészekre is lebontva, hogy milyen időben lehet részünk a hét elején, hol lesz hidegebb és hol lehet melegebb majd a jövő hét folyamán. Hiszen jön majd egy kis felmelegedés is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás