promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kemény lesz, mínusz 7 fok jön ebben az országrészben, alaposan fel kell öltözni majd - részletes időjárás-jelentés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időjárás jöhet majd a hétvégén Magyarországon.

Az elmúlt időszakban nagyon változatosan alakult az időjárás, anpsütes, ború, majd derű, miközben folyamatosan jött eső, a záporok és a zivatarok is. Nagyon sok embert az zavart már, hogy az egyik nap esett az eső, míg a másik nap sütött a nap, és ezek folyamatosan váltogatták egymást, így pedig nagyon nehéz volt arra felkészülni már reggel is, hogy milyen ruhát vegyünk fel, vigyünk-e magunkkal esernyőt.

Nos, milyen időjárás jön a hétvégén?

Változatos lesz itt is az idő, az Időkép arról ír, hogy vasárnap -6 és -7 fok is lehet Magyarország egyik részében. ezzel pedig a szezon eddigi leghidegebb reggelére ébredhetünk majd vasárnap, a hétvége második napján. A péntek borongós, ezt pedig egy ciklonnak köszönhetjük. Majd a ciklon mögött hidegebb légtömegek zúdulnak majd a Kárpát-medencébe, ám arra is figyelmeztet az időjárás-előrejelzés, hogy csak hétvégén maradnak itt ezek a hidegebb légtömegek velünk. Vasárnap és hétfőn már igazi melegedésben lesz részünk, szóval a változatosság megint itt lesz velünk.

Vasárnap szinte az egész országban fagyni fog majd reggel, 1 és -5 között alakulnak majd a minimumok reggel, ám a szélvédett területeken még ennél is hidegebb lehet, északkeleten akár -6 és -7 fok is lehet reggel. Így pedig nem árt már most felkészülni arra, ami következik.

Ha részletesebben is kíváncsiak vagytok az időjárásra, hogy mi következik majd Magyarországon az elkövetkező napokban, akkor nézzétek meg az OMSZ videós időjárás-jelentését, ahol mindent láthattok térképeken is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás