promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rengeteg eső robog felénk, ezen a napon érkezik meg - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időjárás következik majd a Kárpát-medencében az elkövetkező napokban.

Az elmúlt időszakban már az ősz azon oldala volt velünk, amely meglehetősen nyálkás, esős és csapadékos, az elmúlt napokban is kisebb záporok és zivatarok bárhol előfordulhattak az országban, bár sok napsütésre is számítani lehetett az ország egyes részein. Mérsékelt időben van tehát részünk, de vajon mi következik majd ezek után? Nos, az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint csütörtökön megnyugszik felettünk a levegő, ám ez csak átmeneti lesz, mivel pénteken már újra egy hullámzó frontrendszer éri el Magyarországot.

Ez pedig sokfelé csapadékot hoz majd, esők és záporok következnek majd.

A hétvégén pedig marad a változékony időjárás a meteorológusok előrejelzése szerint. Az északkelti országrészekben ma, vagyis szerdán is mozgalmas volt az idő, de holnap ott is kijár majd a nyugalom. Pénteken pedig azért jön a változás, mivel a hullámzó frontrendszer úgy érkezik meg hazánkba, hogy aztán le is lassul felettünk.

Holnap hajnalban 0 és +4 fok közé hűl majd le a levegő, néhol majd köd is képződhet az országban. Pénteken pedig sok helyen, az ország nagy részén 10 fok alá süllyedhet majd a hőmérséklet. Az OMSZ videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy milyen idő vár majd ránk az elkövetkező napokban, az egyes országrészekben mire számíthatunk majd pontosan, hol érdemes úgy indulni nek a napnak, hogy az esernyő ott legyen már nálunk.

És hogy mi jön majd a hétvégén, szombaton és vasárnap?

Ebből a videóból tudtok majd tájékozódni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás