promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos figyelmeztetés érkezett a meteorológusoktól, néhány vármegyében az időjárás alaposan megnehezíti a dolgunkat - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő jöhet majd Magyarországon.

Az elmúlt hetekben és napokban már nagy talpakkal lépett be az ősz, és számtalan hidegfront is tépázta hazánkat, ennek ellenére rossz időről csak ritkán beszélhetünk annak ellenére, hogy néhol az országban tényleg nagyon sok eső esett le, csapadékból tehát bőven kijut. Az elkövetkező időszakban is úgy tűnik, hogy marad az enyhe ősz, ám néhol azért a záporokra és zivatarokra fel kell készülni az országban. Ám figyelmeztetnek a szakemberek, amire nagyon oda kell majd figyelni kedden.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint az ország nagy részén a sokévi átlagnál melegebb idő ígérkezik, de ennek ellenére változóan felhős lesz felettünk az ég, és még egy gyenge hidegfront is megérkezik közénk. Helyenként azonban tartósan borult lesz az ég, nagyobb eséllyel az ország északi részén. Közben pedig az OMSZ oldalán arról is lehet olvasni, hogy milyen figyelmeztetések jöttek az egyes vármegyékre.

Kedden elsősorban zivatarokra figyelmeztetnek, de sok helyen sűrű köd lehet, méghozzá hosszú ideig, amely így meglehetősen megnehezíti a látási viszonyokat. A sűrű ködben pedig a látástávolság bizony csak pár száz méterre szűkül majd. És hogy mely vármegyékre érkezett erről felhívás?

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye

Győr-Moson-Sopron vármegye

Heves vármegye

Komárom-Esztergom vármegye
Nógrád vármegye
Vas vármegye

És hogy pontosan az egyes országrészekben milyen idő vár ránk, hogy fok lehet, arról tájékozódhattok az OMSZ-videós előrejelzéséből is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás