promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Betör a hidegfront, csapadék zuhog a nyakunkba, készülhetnek már most ezek az országrészek - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hét utolsó napja csapadékos lesz, ilyen időre lehet majd számítani.

Az elmúlt héten elsősorban nem a nyugodtság uralta a légkört, és bizony meglehetősen változatos időjárásban lehetett részünk az elmúlt időszakban, így most is már nagyon sokan kíváncsiak azonnal a fejleményekre, hogy mi következik majd ez után. Eső, csapadék, záporok és zivatarok, felhősödés, lehűlés, igazán ihideg hajnalok és mellette megannyi napsütés már délutánonként. Igazán változatos az, ami mögöttünk van.

A szombat is ilyen felemás, miközben már sokan arra kíváncsiak azonnal, hogy mi jön majd a hét utolsó napján azaz vasárnap.

Nos, az Országos Meteorológiai Szolgálat annyiban segít nekünk rögtön képbe kerülni rögtön már az időjárás-jelentés elején, hogy a vasárnap nagyban hajazni fog majd a péntekre, ugye a péntekről pedig még egész friss információink vannak. Szóval mintha lemásolna azt az ég, ami pénteken volt. Csapadékos és szeles idő jön tehát majd a hét utolsó napján erre kell tehát készülnünk majd vasárnap.

De a meteorológusok azt is elmondták, hogy mikor nyugszik majd meg az időjárásunk, nos, ez a jövő hét elejére várható. A vasárnap időjárásunkat pedig a Domingos nevű ciklon előoldalán kialakuló erős, viharos széllel melegebb és nedvesebb idő érkezik a Kárpát-medencébe. A ciklonhoz tartozó hidegfront pedig inkább csak az esti és késő esti órákban érheti el az északi országrészt.

Az OMSZ videós időjárásában pedig mindent láthattok térképre vetítve is, azt is, hogy pontosan mely országrészekben számíthatunk majd csapadékra vasárnap alkalmával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás