promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Esőkkel robban be a hidegfront, már közeledik - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elkövetkező napokban ilyen változás jöhet az időjárásban.

Az elmúlt időszakban már meglehetősen csapadékos időben lehetett részünk Magyarországon, még akkor is, ha két eső között nagyon szép és napos időben lehetett részünk, vagy éppen két kellemes napsütéses időszak között egy kis zápor és zivatar is keveredett a képbe. Ám az igazi ősz beköszönte azt is jelentette, hogy egy kicsit kiszámíthatatlanabbá vált az időjárás, így pedig sokkal jobban érdemes figyelni az előrejelzéseket is, főleg most, hogy mindenszentek és halottak napja is van.

De mi következik ezek után?

Nos, az Időkép előrejelzései szerint csütörtökön nyugodtabb időre van kilátás, ugyanis napos időszakok következnek, és csupán kevés alkalommal zavarja majd meg felhősödés ezeket az időszakokat, és az országban csupán néhány helyen zavarhatja meg a nyugalmat kevés csapadék, miközben azért a szél feltámadhat az országban, és néhol viharossá is erősödhet. Az előrejelzések szerint északnyugaton és nyugaton lehet viharos.

Majd pénteken jön egy ehhez képest nagyobb változás, hiszen újabb hidegfront éri el hazánkat, ami azt jelenti, hogy záporok és zivatarok sűrűbben alakulhatnak majd ki Magyarországon. De ez nem jeleti azt, hogy ne lenne napsütés is, hiszen az előrejelzések szerint kora reggel keleten, északkeleten, majd délután a font mögött nyugaton süt ki a nap. Ám a meteorológusok arra is figyelmeztetnek, hogy sofelé erős, sőt, viharos lesz a légmozgás. A maximumok 13 és 21 között alakulnak az országban.

Az OMSZ videós előrejelzésén pedig térképre vetítve is láthatjátok, hogy az ország egyes részein mi várhat majd ránk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás