promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes hidegfront dömping érkezik hazánkba, három nap is jönnek? - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jövő héten három hidegfronttal is számolhatunk az előrejelzések szerint.

Az ősz ténylegesen és végérvényesen beköszöntött, de ez nem jelenti azt, hogy az időjárás ne lenne még kegyes hozzánk, és ne számíthatnánk szikrázóan jó őszi időjárásra, amikor még jóval húsz felett vannak a csúcshőmérsékletek is. Ám az időjárás mostanában azért sokkal változékonyabb, és cspadékosabb is persze, mint azt korábban megszokhattuk. A jövő hét azonban egy különleges hét lesz, hiszen halottak napja, mindenszentek és Halloween is ekkor van, így pedig sokan készülnek arra, hogy emlékeznek elhunyt rokonaikra és családtagjaikra, és kilátogatnak a temetőkbe vagy az emlékezet helyeire.

De mégis milyen időjárásra számíthatunk majd a jövő hét alkalmával?

Nos, az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint sorban érkeznek majd Magyarországra a hidegfrontok, így pedig több nap is számolhatunk majd velük. A meteorológusok jelenlegi előrejelzései szerint kedden, pénteken és vasárnap is markáns hidegfrontok érkezhetnek majd hazánk területére. Így pedig ezeken a napokon többfelé számíthatunk majd csapadékra is az ország területén. Ugyanakkor azt is megjegyzik a szakemberek, hogy döntően délies és délnyugatias áramlás alakítja majd időjárásunkat, így pedig  jó hír,

hogy marad a sokévi átlaghoz képest enyhébb időjárás.

A hidegfrontok azért bizonytalansággal terheltek, de az OMSZ YouTube-videós előrejelzését megnézve ti is pár perc alatt képbe hozhatjátok magatokat, hogy milyen kilátások elé nézhetünk a jövő héten, mi vár ránk majd Magyarországon az időjárási helyzetet tekintve, hol van nagyobb esély csapadékra az országban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás