promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pokoli kép készült a Balatonnál, a meteorológusok megmutatták hogy nyeli el az égboltot a front
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően szemléletes fotó készült a front vonulásáról.

Elképesztő képet mutattak a kamerák, az Időkép pedig a Facebook-oldalán közölte is a képet arról, hogy jön felénk a front, mintha elnyelné az ég világos felét a magasban hömpölygő szürkeség, mindent sötétségbe borítva, szóval pár órával ezelőtt ezt rögzítették a kamerák a Balatonnál, pontosabban Keszthelynél. A poszt alatt pedig még további képek is érkeztek a Balaton környékéről, amint éppen bekebelezi a front.

Az elmúlt időszakban nagyon jó időben volt részünk, ám az utóbbi két napban megérkeztek az esők, a mai nap folyamán pedig kiváltképp Észak-Magyarországon nagy mennyiségű csapadék hullott. Ám péntek lévén mindenki már most azt nézi, hogy mi következik majd a hétvégén, hogyan alakul majd a folytatás. Tervezhetjük-e a kirándulást, vag újabb fordulat van még kilátásban?

Nos, az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint a mai időjárásunkat alakító ciklon már messze jár tőlünk, ám ez nem jelenti azt, hogy megnyugszik az időjárás, délen például labilis lesz. És már azt is tudjuk, hogy mikor érkezik Magyarországra egy újabb hidegfront, ez kedden jön majd az OMSZ előrejelzései szerint.

Ez lesz az a nap, amikor újra jelentősebben megmozdul felettünk az ég.

Szombaton a korai órákban a délnyugati tájakon alakulhatnak majd ki záporok és zivatarok. Az OMSZ térképes időjárás-jelentésében mindent láthattok majd térképre vetítve is, ha meg akarjátok tudni, hogy milyan idő vár majd rátok a hétvégén, melyik országrészben pontosan milyen időre lehet majd számítani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás