promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csapadék zúdul a nyakunkba, már tudjuk, hogy hol csaphat le - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Előkerülnek majd az esernyők, és ezen a napon jó, ha viszel magaddal.

Az elmúlt héten megint visszatért az utónyár csak kicsiben, hiszen Magyarország egyes pontjain még a 30 fokot is elérte a hőmérséklet, miközben azért nagyon sok országrészben volt 25 fok. A héten nagyon kevés eső is esett, cspadékmentes napból pedig annál is több volt. Az Időkép pedig arról is beszámolt, hogy bizony szombaton triplázott a melegrekord, merthogy október 21-én sosem volt ennyire meleg sem napközben, sem pedig hajnalban.

Sokan azonban már arra kíváncsiak, hogy akkor mi következik ezek után? Újra jön a hideg vagy élvezhetjük még a napsütést és az utónyarat? Netalán jön valamiféle fordulat majd?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint ez következik majd most. Nos, nyugodtság következik majd most pár napig, és azt is tudjuk már, hogy mikor törik meg ez a nyugodtság. A jövő hét közepétől mozgalmas időszak következik majd. Kedd délutánig azonban marad a nyugodtság az időjárásban. Egy frontálzóna éri majd el hazánk területét, amelynek a déli ágán egy mediterrán ciklon képződik majd. Így szerdától csapadékos lesz majd a folytatás hazánkban, több helyen lehet majd számítani tehát csapadékra.

Ugyanakkor továbbra is enyhe időre készülhetünk majd.

Az OMSZ YouTube-videós előrejelzésében pedig térképre vetítve is láthatjátok, hogy milyen időjárás következik majd az elkövetkező napokban, hol lehet számítani csapadékra, záporra és zivatarra elsősorban az országban, és hol kerülhetjük el azt, hogy kinyissuk majd az esernyőket. A videóban tájékozódni tudtok, hogy mi vár ránk tehát, és hogy mi következik ezek után:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás