promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csapadék robog az ország felé, itt fog lecsapni - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimédia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elkövetkező napokban ilyen időjárás vár majd ránk.

A nyár most hosszúra nyúlt, az utónyár pedig fellettébb kellemes, és miközben volt  több csapadékos időszak is az elmúlt hetekben, abszolút a nyár és a meleg dominált, bár a 30 fokot már csak kevészser értük el. Ez a hétvégée is még a nyár legvégének egyik utolsó csapása volt, na de mi következik majd ezek után, és van-e esély arra, hogy hirtelen nagyot forduljon az idő, és az ösz azonnal megérkezzen,

csapadékosan, kicsit hidegebben?

Az Időkép előrejelzései szerint még kedden is kitart még a csapadékmentesebb, napos idő, ám a hanjaln már több helyen párás és ködös is lehet, miközben kaphatunk több helyen is egy kicsit erősebb délies szelet. Ám így is 23-28 fok közötti csúcshőmérsékleteket mérhetünk. A hétfő is hasonlóan fog telni. Szerdára azonban már megérkezhet a csapadék Magyarországra. Mint írják, szerdára hidegfront érkezhet élénk, erős északnyugati széllel, elszórt záporokkal, néhol esetleg zivatar is kialakulhat.

Szerdán tehát jöhet egy újabb hidegfront, addig azonban nyugodt és eseménytelen lehet az idő. Az Országos Meteorológiai Szolgálat térképes időjárás-jelentésében azt is láthatjátok, hogy ezek a csapadékos zónák majd az ország melyik részeit érinthetik, és hol készülhetünk úgy, hogy ez a legjobb, ha viszünk magunkkal esernyőt is akkor, ha elindulunk otthonról.

Érdemes tehát már most tájékozódni a szerdai hidegfrontot illetően, amely egy kisebb változást hoz az országba, az OMSZ YouTube-videójából pedig minden kiderülhet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás