promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége, furcsa fordulat az időjárásban, váratlan térképet mutattak, ezt azonnal látnod kell - íme a részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimédia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időjárás jöhet még délután, illetve az elkövetkező napokban a meteorológusok előrejelzése szerint.

Az elmúlt időszakban, így szeptember nagy részében nyugodt időjárásban volt részünk, nyárias idő érkezett, sok meleggel, és az átlag hőmérsékletek felett voltunk így az ősz elején, amikor a nyár még nem engedett, de az ősz már betette a lábát. Ám most ezen a hétvégén megláthatjuk az ősz arcát is, és meglehetősen közelről mutatja azt meg, így az ország nagyon sok részében csapadék hullik majd a nap folyamán, néhol pedig nem is kevés.

Kijöttek a figyelmeztetések is az ország időjárására vonatkozóan.

Jelenleg egy ciklon okoz Magyarországon nagy hőmérsékleti különbséget, illetve többfelé csapadékot is, ám ami új lehet még ezeken kívül, hogy egyre több országrészben támad fel az északias légmozgás. Az Országos Meteorológiai Szolgálat időjárás-jelentésében most arról van szó, hogy hétfőtől mintha elvágták volna, a jövő hét nagy része újra nyugodtabb időjárási körülményeket hoz majd újra. Itt lesz tehát a vége annak egyelőre, amibe belekezdett az ősz.

Az OMSZ YouTube-videós előrejelzésében azt is látni lehet most, hogy vonul a kiterjedt csapadékrendszer az ország felett. Délnyugat felől érkezett és északkelet felé terjeszkedett, közben gyengült és valamelyest szét is esett közben. Ám a tőlünk délnyugatról lévő országok ból érkezik még az utánpótlás. Épp ezért nem lesz csapadékmentes az előttünk álló éjszaka és a holnap nap sem.

De mire kell készülni pontosan holnap? Az OMSZ térképes előrejelzésében mindent láttok majd úgy, hogy földrajzilag is el tudjátok majd helyezni ezeket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás