promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: az ATV dögös időjósa még az agresszív hidegfrontról is el tudja terelni a figyelmedet
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan gyökeresen megváltozik az időjárásunk, és egy agresszív hidegfront fogja kiütni a nyári kánikulát.

Annyi biztos, hogy az emberek imádnak az ATV-n időjárás jelentést nézni, mivel a dögös, de főként bájos Süveges Eszter mindenkit el tud varázsolni. Nem igazán lehet észrevenni rajta, hogy már kétgyermekes anyukáról beszélünk.

Az ATV csinos időjósa mindig figyel arra, hogy mikor támad az agresszív hidegfront, de a munkája mellett a családja az első. Süveges Eszter már több mint 10 éve ismerte meg jelenlegi szerelmét, akivel mai napig kitartanak egymás mellett.

Közben az Országos Meteorológiai Szolgálat adott ki riasztást is. A nap további részében, és estefelé is az északkeleti tájakon mindenképpen számítani kell akár heves viharokra, amik a semmiből alakulhatnak ki. Éjszaka a Dunántúl nyugati és déli tájain újabb zivatarok fordulhatnak elő, amelyek reggelre szűnnek meg. Azonban, hogy mi vár ránk pontosan, az a lenti videóból kiderül.

Csütörtökön újra megnyugszik az időjárásunk, és a kánikula is folytatódik. Túlnyomóan napos idő valószínű kevés gomolyfelhővel. Napközben már nem valószínű csapadék. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között alakul.

Hétvége előtt, vagyis pénteken ismét napos időben lesz részünk hazánkban, viszont északnyugatra besodródhat délután néhány zivatarfelhő, amelyből egy-egy helyen zápor, zivatar is előfordulhat. Este fátyolfelhőzet érkezik. A déli, délnyugati szél többnyire mérsékelt marad. Hajnalban 16, 24, délután 29, 36 fokot mérhetünk.

Szombaton marad a pokoli kánikula, napközben 30, 36 fok körüli maximumokkal. Délután, illetve este főként északon és nyugaton sok lehet a gomoly, illetve össze is állnak, és záporok, zivatarok is kialakulnak belőlük. A déli, délnyugati szél a Dunántúlon estefelé északnyugatira fordul, megélénkül, de zivatarok környezetében erős, viharos lökések is lehetnek.

Állítólag vasárnap érkezik meg az az agresszív hidegfront, ami erősen be tud pancsolni a nyárnak. Hétfőn emiatt már jelentősen vissza fog esni a hőmérséklet, így a pokoli kánikulától végre elköszönhetnek azok, akik nagyon nem bírják a meleget.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás