promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: ő a legdögösebb időjós a tévében, aki még az agresszív hidegfrontot is jól tudja tálalni
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sajnos marad a változékony időjárás, és egy újabb agresszív hidegfront csap le hazánkra, de Yanet Garcia fel tudja forrósítani a hangulatot.

Az egyik hidegfront már átrobogott rajtunk. Ide kattintva meg is lehet nézni, hogy az Időkép észlelői milyen félelmetes felhőket fotóztak. Nem lesz megállás, mert egy hullámzó frontrendszer érkezik. Bár most élvezhetjük a napsütést, de hamarosan elromlik az időjárásunk.

Csütörtökön gomolyfelhős, de főleg napos idő várható. Az északnyugati megyékbe kell felkészülni a csapadékra, esetleg zivatarokra, de ezek hamar elvonulnak. Estétől azonban nőni fog a csapadékhajlam.

A délnyugati szél nagy területen élénk, olykor erős lesz, az Észak-Dunántúlon észak, északnyugati lesz a meghatározó szélirány. A legmagasabb nappali hőmérséklet tág határok, 23 és 35 fok között alakul. Északnyugatról délkelet felé haladva találkozhatunk a magasabb értékekkel. Az Országos Meteorológiai Szolgálat lenti videójából még több részletet tudhattok meg.

Pénteken sajnos már megérkezik az az agresszív hidegfront, ami nagy felfordulást tud majd okozni. Bár az elején napsütéses idő lesz, nap vége felé a Dunántúlon megvastagodhat a felhőzet. Hazánk északnyugati felén, majd máshol is lehet elszórtan zápor, zivatar.

Este, éjjel nyugat felől egyre többfelé várható csapadék, helyenként felhőszakadás, jégeső is lehet, szóval nem árt mindenre felkészülni. Nem árt majd figyelni az OMSZ hol ad ki riasztást.

A szél északira fordul, helyenként megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 21 fok között alakul. A csúcsérték 24 és 37 fok között valószínű, északnyugatról délkelet felé haladva lesz fokozatosan egyre melegebb.

Szombaton általában közepesen vagy erősen felhős idő várható, de több-kevesebb napsütés is lehet. Több helyen, több hullámban valószínű eső, zápor, zivatar. Az északi, északnyugati szél főleg a Dunántúlon megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14, 22 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 19, 28, keleten 29, 33 fok között alakul.

Van azonban egy időjós, akinek még azt is megbocsájtja a tömeg, ha éppen agresszív hidegfrontot jelent be. Nem túlzás kijelenteni, hogy Yanet Garcia az egyik legdögösebb meteorológiai bemondó a tévében.

Néha azonban ő okoz forróságot, amikor kitolja a fenekét az előrejelzés közben. A pikáns fotói miatt követik már 15 millióan Instagramon.

Aki inkább arra kíváncsi, hogy milyen bolygóegyüttállás lesz az éjjel, annak az Időkép mindenről beszámol a lenti cikkben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás