promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A meteorológusokon nevet a fél ország, nem véletlenül
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jókat kacag mindenki most a meteorológusokon.

Az átlagosnál hűvösebb időjárás határozza most meg térségünket, aminek biztos sokan jobban örülnek, mint a kánikulának. A hidegfront viszont most elvonul tőlünk, és egy lassú melegedés veszi kezdetét, ami szombatra igazi strandidőt fog eredményezni, de még akkor sem lesz hőség. Vasárnap aztán visszatérnek a záporok, zivatarok, a melegedés is kicsit szünetelni fog, szóval most július utolsó napjain visszafogott nyári időre kell számítanunk.

A csütörtöki előrejelzés szerint legkésőbb délelőttig a felhős részeken is naposra fordul az idő, emellett napközben gomolyfelhők képződnek. Csapadék nem valószínű, legfeljebb az északkeleti határnál fordulhat elő egy-egy zápor. A késő délutáni, esti órákban az északnyugati tájakra vastagabb felhők érkezhetnek. A Nyugat-Dunántúlon a délnyugatira forduló, míg másutt az északnyugati, nyugati szelet több helyen élénk lökések kísérik. A hőmérséklet csúcsértéke általában 22 és 26 fok között alakul. Késő estére 14 és 20 fok közé hűl le a levegő.

Az OMSZ meteorológusai vicces kedvükben lehettek szerdán, mikor a friss időjárás-jelentő videójukat készítették, ugyanis mutattak benne egy poénos képet a gomolyfelhőkkel kapcsolatban, amin most mindenki jókat nevet, aki csak látja. A videó alatti kommentekből az látszik, hogy az embereknek tetszett ez a vicces kép, egyúttal köszönetet is mondtak a meteorológusoknak.

Ha te is kiváncsi vagy arra, mivel derítette jókedvre a magyar embereket az Országos Meteorológiai Szolgálat, akkor nézd meg az alábbi videót, amiben részletesebb tájékoztatást is kapsz a következő napok időjárását illetően.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás